Nieuws

MAZDA MX-30

MAZDA MX-30

Geplaatst op

Het is zover. De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is een feit, de Mazda MX-30. En het resultaat is op werkelijk alle vlakken groots. Net als de Skyactiv-X motor die verkrijgbaar is op de Mazda3 en Mazda CX-30, bewijst deze elektrische crossover dat bewust en plezierig rijden samen kunnen gaan.

De Mazda MX-30 is gebouwd rondom de inzittenden en geeft ze alle ruimte. Een prachtige auto die ons grenzeloze vakmanschap onderstreept.

Er is maar één ding minder groot aan de Mazda MX-30 en dat is de prijs. De Mazda MX-30 is als zeer rijk uitgeruste First Edition verkrijgbaar voor € 33.990. En omdat de bijtelling 8% is, profiteer je in 2020 van een bijtelling vanaf € 82 per maand.


Lees meer

Een fleurige cadeaukaart

Een fleurige cadeaukaart

Geplaatst op

Vanaf 1 december kunt u uw punten van de klantenkaart ook bij ons inleveren voor een cadeaubon van Bloemen Petersen op de Prinsengracht!


Bij Bloemen Petersen kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met bloemen.
Vers aangeleverde bloemen en planten en ervaren en deskundig personeel staan garant voor kwaliteit en orginaliteit tegen een gunstige prijs.

Naast de grote sortering aan verse bloemen en planten vindt u ook diverse cadeau artikelen zoals windlichten, vazen, potten en decoratieartikelen.
Of misschien vindt u een  workshop leuk; dat kan ook met uw cadeaubon. 


Lees meer


Een smakelijke cadeaukaart

Een smakelijke cadeaukaart

Geplaatst op

U kunt uw gespaarde punten op uw Arend Benthem Klantenkaart ook bij ons inwisselen voor een cadeaukaart van Lantinga Slagerij & Vershuis aan de Woldstraat in Meppel. 

Het thema ‘Proef de oorsprong’ vormt de vertrouwde basis van Lantinga Slagerijen & Catering. Al bijna 70 jarig selecteren zij zelf hun vlees bij Nederlandse boeren. Het Friese kruidenvarken, Overijsselse runderen, Texels Lam en boerderijkippen: de goede herkomst van de dieren is bepalend voor de heerlijke smaak van het vlees. Altijd geweest overigens. En wat blijkt? Gezond leven met respect voor mens en dier is misschien wel belangrijker dan ooit. Dat heeft opa Lantinga 70 jaar geleden goed ingeschat…

Laat u inspireren door hun toegewijde slagersambacht, zelfgemaakte gerechten en recepten van weleer…

www.lantinga-vershuis.nl 

Lees meer

Acties met een Meppeler: NewCoast

Acties met een Meppeler: NewCoast

Geplaatst op

Als eerste is dit NewCoast aan de Hoofdstraat in Meppel; deze prachtige modezaak heeft de betere merken casual kleding, voor zowel dames als heren. De collectie is onderling goed te combineren. Hoge kwaliteit, ruime keus en een uitstekende service.

Lees meer

Arend Benthem Klantenkaart

Arend Benthem Klantenkaart

Geplaatst op

Vanaf 1 Maart 2014 voeren wij de Arend Benthem Autoservice Klantenkaart in. Met deze Klantenkaart kunt u punten sparen die u krijgt bij een APK keuring, onderhoud, reparatie, schadeherstel / restylen van uw (lease)auto; in onze werkplaats. 

Lees meer